Kontakta oss gärna! 0250-777 999 | KUNDSERVICE | OM OFC
Fraktfri gräns 1000 kr - Snabb leverans!
Kundvagn
(0) 0 kr

Vi storstädar lagret, håll koll på vår utförsäljningssida för grymma klipp! Kika på The McRubber Challenge med Ricky från butiken!

0

Fiskelinor

Vi har fiskelinor för alla sorters fiske. Beroende på vad du har för rulle och och vad du ämnar att fiska så passar olika linor olika bra.

Flätlinor (superlinor) väljs av fiskaren som vill ha en tunnare, stummare och smidigare lina men som ändå är väldigt dragstark. Flätlinorna finns också i en mängd olika färger vilket gör att du enklare kan anpassa denna till miljön du fiskar i.

Nylonlinan är fiskelinans urmoder kan man säga. Idag väljer allt fler flätade linor men många använder fortfarande nylonlinan som lämpar sig väl till mete och ismete. Nylonlinan är genomskinlig och något elastisk samt tjockare vilket ibland kan vara en fördel för vissa typer av fiske.

Fluorocarbonlinan används ofta som tafsmaterial men kan även användas som huvudlina. Några av fördelarna är att linan är helt osynlig under vattnet samt att den sjunker vilket ger en mycket fördelaktig presentation med vissa typer av beten.
Berkley Fireline 0,35mm 110m Tracer Braid
FireLine® Tracer Braid Pro Approved! Tournament level Multi-carrier braided line
259 kr  (399 kr)
Berkley Trilene Big Game 0,38mm 600m Clear
One of the most popular monofilaments in North America due to its incredible str
169 kr  (249 kr)
Daiwa J-Braid X8 0,28mm 300m Multicolor
249 kr  (299 kr)
×