Kontakta oss gärna! 0250-777 999 | KUNDSERVICE | OM OFC
Fraktfri gräns 1000 kr - Snabb leverans!
Kundvagn
(0) 0 kr

Vi storstädar lagret, håll koll på vår utförsäljningssida för grymma klipp! Kika på The McRubber Challenge med Ricky från butiken!

0

Orsa Fiskecenter - En fiskebutik i Dalarna

Orsa Fiskecenter har sin butik och lager i natursköna Orsa i Dalarna. Butiken öppnades 2006 i liten skala och webbshopen lanserades 2009 och har sedan dess växt stadigt både lokalt och nationellt. Men målet att bli en komplett fiskebutik både fysiskt och via webbshopen så flyttades Orsa Fiskecenter den 11 maj 2019 till nya och väldigt stora lokaler. Efter en hektisk tid efter flytten och ett mottagande som förbluffade oss kommer butiken att byggas ut med ytterligare 500 m² vilket kommer att vara klart i april 2020, vilket gör att stor blir enorm. Se gärna filmen nedan som visar invigningen av butiken som lockade ungefär 2000 kunder från hela Sverige.


Personalen på Orsa Fiskecenter är alla fiskare med olika fiskeintressen. Detta gör att personalen har kunskap och erfarenhet nära till hands när vi besvarar dina frågor. Vi vill ha nöjda kunder och kan man som kund få rekommendationer baserat på erfarenhet så vet vi att det blir lyckade fisketurer. Vår personal pratar gärna fiske, så kontakta oss gärna.

I butiken har vi byggt "The Tank", en stor pool där vi har möjlighet att testa alla beten för att se hur de för sig, om de fungerar som de ska och samtidigt för att du som kund ska ha möjlighet att testa när du besöker butiken. Utöver beten så testar vi även de produkter vi saluför och är väldigt lyhörda för hur våra kunder upplever våra produkter. Vi vill erbjuda produkter som håller vad de lovar.

Vårt mål är alltid att du som kund ska vara nöjd. Detta gäller leveranshastighet, produkt och bemötande. Vi arbetar varje dag med att förbättra våra processer och vår butik med detta målet och vi är lyhörda om du som kund har synpunkter bra eller kritiska.

Orsa Fiskecenter har sin butik och lager i natursköna Orsa i Dalarna. Butiken öppnades 2006 i liten skala och webbshopen lanserades 2009 och har sedan dess växt stadigt både lokalt och nationellt. I maj 2019 flyttades butiken till nya stora lokaler och under 2020 byggs det ut ytterligare. Butiken är värd att besökas, det lovar vi.

29 kr  (65 kr)
Läs mer
29 kr
Läs mer
39 kr  (49 kr)
Läs mer
39 kr
Läs mer
×