Kontakta oss gärna! 0250-777 999 | KUNDSERVICE | OM OFC
Fraktfri gräns 500 kr - Snabb leverans!
Kundvagn
(0) 0 kr
0
Lowrance Elite-9 Ti² Active Imag.3-in-1
Elite Ti 2 har Active Imaging™, vårt mest högkvalitativa ekolod någonsin, FishReveal™, inbyggd Genesis Live-kartering i realtid och förbättrad skärpa och målseparation. Plus funktioner som gör livet lättare på vattnet, som en lättanvänd pekskärm, trådlöst nätverk, smartphoneaviseringar och integrering av elmotor/Power Pole® – Elite Ti2 har utformats för att hjälpa dig att hitta fisk enklare.

NY Active Imaging

NYA Active Imaging™-ekolodet ger mest överlägsen skärpa och högupplösta bilder på fiskar och strukturer på längre avstånd än någon annan teknik för strukturåtergivning, vilket gör det perfekt för att hitta fiskrika områden som stenhögar, sjunktimmer, tångbäddar, djupfåror och branter.

Trådlös nätverk

För första gången någonsin med Elite-serien behöver du inga kablar för att dela data om ekolod, kartläggning*, waypoints och rutter mellan Elite Ti2-displayerna med ny funktion för trådlöst nätverk.

Kartering i realtid

Uppdatera kartorna med ditt favoritfiskeställe eller kartlägg nya områden med halvfotskonturer i realtid – på ekolods-/sjökortsplotter-skärmen med C-MAP Genesis Live. Genesis Live använder digitalt djup för att skapa HD-kartor med 30 centimeterskonturer. Denna detaljnivå gör det enkelt att hitta områden där fisk brukar gömma sig, som branter, uddar och djuphålor. Genesis Live ger dig en verkligt anpassningsbar karteringsupplevelse, och kontroll över konturtransparens, konturdensitet, djup och färgpaletter för säkerhetsskuggning och mycket mer. Skapa dina Genesis Live-kartor i realtid och spara dem till ett microSD-kort.

C-MAP® Easy Routing och Navionics® Dock-to-Dock Autorouting

Navigera snabbare och enklare med automatisk ruttplanering. Den här menyaktiverade funktionen plottar automatiskt den kortaste och säkraste kursen utifrån båtens djup, bredd och höjd, och skapar en kurs runt land, grynnor och andra fasta navigeringsfaror. Kräver ett sjökort från C-MAP MAX-N+, Navionics+ eller Navionics Platinum.

Smartphoneaviseringar

Håll koll på fisken och missa aldrig ett viktigt sms eller samtal med inbyggda smartphoneaviseringar i Elite Ti2. Stäng av telefonaviseringarna för ett ostört fiske eller låt dem vara påslagna för att få popup-aviseringar på Elite Ti 2-skärmen.

Trådlös anslutning

Med integrerad trådlös anslutning kan du ladda ner mjukvaruuppdateringar och C-MAP Genesis-kartor direkt till din skärm och ladda upp detaljerade servicerapporter till teknisk support.

Förbättrade färgpaletter

Anpassa skärmens utseende och känsla med bättre färg och kontrast på Elite Ti2-färgpaletter för att enklare skilja fisk från struktur, botten och varandra.

Intuitiv pekskärm

Pekskärmen gör Elite Ti2 enkel att använda, vilket ger dig snabb och enkel åtkomst till alla Elite-Ti2-funktioner.

Förbättrad skärmteknik

Den högupplösta SolarMAX™-displayen ger dig en bättre överblick av fisk och strukturer med ny, förbättrad skärpa och målseparation, även i starkt solljus.
8799 kr  (14679 kr)
Antal:

Artikel28452
Brand:LOWRANCE

8799 kr  (14679 kr)
Läs mer
×