Kontakta oss gärna! 0250-777 999 | KUNDSERVICE | OM OFC
Fraktfri gräns 1000 kr - Snabb leverans!
Kundvagn
(0) 0 kr

Vi storstädar lagret, håll koll på vår utförsäljningssida för grymma klipp! Kika på The McRubber Challenge med Ricky från butiken!

0

The McRubber Challenge

Claes "Svartzonker" Claesson besökte oss med en utmaning som han kallar för "The McRubber Challenge". Att utmanas på hemmaplan är så klart alltid lite mer intressant men trots att vinsten vill säkras så är det ändå viktigast att vi gör som vi alltid gör, vi öppnar dörrarna. Dörrarna till butiken och dess produkter, men även den samlade kunskapen som vi har på Orsa Fiskecenter. En fantastiskt fin filmproduktion blev resultatet och Claes och Rickys diskussioner erbjuder inte bara fiskekunskap utan även, ja, livsfilosofi. Här hittar ni samtliga McRubber.


Personalen på Orsa Fiskecenter är alla fiskare med olika fiskeintressen. Detta gör att personalen har kunskap och erfarenhet nära till hands när vi besvarar dina frågor. Vi vill ha nöjda kunder och kan man som kund få rekommendationer baserat på erfarenhet så vet vi att det blir lyckade fisketurer. Vår personal pratar gärna fiske, så kontakta oss gärna.

I butiken har vi byggt "The Tank", en stor pool där vi har möjlighet att testa alla beten för att se hur de för sig, om de fungerar som de ska och samtidigt för att du som kund ska ha möjlighet att testa när du besöker butiken. Utöver beten så testar vi även de produkter vi saluför och är väldigt lyhörda för hur våra kunder upplever våra produkter. Vi vill erbjuda produkter som håller vad de lovar.

Vårt mål är alltid att du som kund ska vara nöjd. Detta gäller leveranshastighet, produkt och bemötande. Vi arbetar varje dag med att förbättra våra processer och vår butik med detta målet och vi är lyhörda om du som kund har synpunkter bra eller kritiska.

Orsa Fiskecenter har sin butik och lager i natursköna Orsa i Dalarna. Butiken öppnades 2006 i liten skala och webbshopen lanserades 2009 och har sedan dess växt stadigt både lokalt och nationellt. I maj 2019 flyttades butiken till nya stora lokaler och under 2020 byggs det ut ytterligare. Butiken är värd att besökas, det lovar vi.

169 kr  (199 kr)
Läs mer
69 kr
Läs mer
29 kr  (39 kr)
Läs mer
99 kr  (161 kr)
Läs mer
×