Kontakta oss gärna! 0250-777 999 | KUNDSERVICE | OM OFC
Fraktfri gräns 500 kr - Snabb leverans!
Kundvagn
(0) 0 kr
0
Kivik Skor. Svart. Reflex. 44 Basic black
Kivik. Vattentät reflexsko. Svart. Stl 44.KIVIK är en bekväm trekkingsko. Utmärkt för promenad såväl i stad som till skogs. Skon är klädd med ett starkt reflekterande material i mesh, designad för din säkerhet.

Bekvämlighet och funktion, i en och samma sko. Under dagtid är Kivik svart och när mörkret faller, en lysande reflex, med ventilerande meshfoder.

KIVIKS yttersula är byggd i två skikt. Första skiktet är i mjukt och slitstarkt EVA-material, för en stötdämpande effekt vid varje steg för att skydda dina fötter och leder. Andra skiktet är i slitstarkt TPR-material, som ger bra grepp och förlänger livslängden på sulan.

Innersulan är i 5 mm mjuk EVA för extra dämpning. Sulans koppformade häl ger en naturlig dämpning samt den något uppbyggda hålfoten stöd och avlastning.

KIVIK har en yttersula med greppvänligt mönster, och ett vattentätt membran, vilket gör den till en perfekt sko för de flesta väder och aktiviteter. Med det starkt reflekterande materialet i skons övre del, så ger den också perfekt synlighet när det mörknar ute.
799 kr  (1095 kr)
Antal:

Artikel86265
Brand:Avignon
Weight:1kg
Color:Basic black
Size:44

×
Size
38 (1)
40 (1)
42 (1)
44 (1)

×